Haluatko ihan oman Webhotellin itsellesi?

Onneksi löysit sivuilleni, olen toiminut hosting alalla useamman vuoden ja nyt haluaisinkin tarjota sinulle omaa pilvipalvelinta jossa sinä saat todella nopean LiteSpeed pohjaisen palvelimen jossa on CyberPanel hallintapaneeli joka on samanlainen kuin Plesk tai C-Panel. Itselläni on nyt alkamassa 5 vuosi Cyber Panelin kanssa ja tämän vuoksi uskallankin sitä sinulle tarjota.

Oletko törmännyt blogeihin joissa mainostetaan sinulle ”WordPress webhotellia” tai tarjosiko kotisivusi tekijä sinulle ”WordPress webhotellia” nyt aion paljastaa sinulle salaisuuden katso tarkkaan linkkiä ennen kuin klikkaat sitä, tässä yhdestä artikkelista kuva:

WordPress webhotelli olikin affiliate linkki

Huomaa että linkin perässä on merkki: ? jonka jälkeen voi lukea joko suoraan Affiliate tai olla vain numeroita ym kirjaimia, nämä linkit ovat siis kumppanuusmarkkinointi linkkejä mikä tarkoittaa sitä että kun klikkaat tuosta saa tämän artikkelin eli suosituksen tekijä komission tai kiinteän summan, komissiolla tarkoitetaan prosentti osuutta kaupasta. Eli älä usko ”Suomen paras webhotelli” tai ”Suomen paras WordPress webhotelli” julkaisuihin tai edes siihen että kotisivun tekijä tyrkyttää sinulle tällaistä palvelua, ne tekevät sitä vain ja ainoastaan rahan vuoksi. Olkaahan siis tarkkana, näitä samanlaisia affilinkkejä on myös lisäosien, teemojen ja muiden tuotteiden suosittelijoiden joukossa ja reilusti. 

Affilinkkien kohdalla tulemmekin siihen että voiko tuote tai palvelu oikeasti olla hyvä jos sitä suositellaan sinulle rahan vuoksi? Oma mielipiteeni on tähän EI ja perustelen sen ihan ihmisen ahneuden osalta, eli ihminen on jo luonnostaan ahne joten miksi laittaisin suosittelu sivuille parhaimmaksi sen oikeasti parhaimman vai laittaisinko kuitenkin sen mikä tuottaa enemmän minulle koska kuitenkin niitä ensimmäisiä valintoja kävijät klikkaavat.