Riku Johtela

Tervetuloa kotisivuilleni

Happy Anglerin kalastuskauppa

Info

Nimi Riku Johtela

Ikä

Palvelut SEO, WordPress, WooCommerce

Koodi HTML, CSS, PHP, Javascript, C#

Lyhyt esittely

Olen rakentanut kotisivuja ja verkkokauppoja useille asiakkaille jo 2014 lähtien alkuun tein kotisivuja perinteisesti HTML + CSS avulla, siirryin kuitenkin melko nopeasti Joomlan kautta WordPressiin ja sillä onkin tullut tehtyä useita sivustoja. Nykyisin en rakenna kokonaisia kotisivuja vaan tuotan muita palveluja joiden avulla voin parantaa sinun kotisivusi käyttökokemusta ja hakukonenäkyvyyttä. Nykyisin teen vain muutostöitä ja ylläpitoon liittyviä töitä WordPress kotisivuille, ravintola-alan yrityksille tarjoan tilausjärjestelmiä sekä kotisivuja.

Happy Anglerin kalastuskauppa

Palveluni

WordPress

Teen WordPress pohjaisille sivustoille hakukoneoptimointia ja muita muutostöitä joiden avulla sivustosi käyttökokemus parantuu, en rakenna alusta loppuun valmiita sivustoja.

Lue lisää

Perinteiset kotisivut

Rakennan ravintoloille perinteisiä HTML/CSS pohjaisia kotisivuja, tämä palvelu sisältää myös komissio vapaan tilausjärjestelmän.

Lue lisää

Osto & Myynti

Harrastuksen pohjalta rakensin kotisivut osto ja myynti toiminnalle jota tulee tehtyä.

Lue lisää

Pelit

Harrastuksena tulee joskus koodailtua pelejä jotka löytyvät toistaiseksi vain Google Play kaupasta.

Tutustu

Muuta hyödyllistä

Kalastuspaikat

Tein Google maps palveluun kartan jossa on Vihdin alueen rantakalastuspaikat kätevästi yhdessä kartassa. Kartan voit ladata omaan puhelimeesi kätevästi tästä.

Happy Anglerin kalastuskauppa

Numismatiikka

Olen harrastanut numismatiikkaa eli siis rahojen keräämistä vuosien ajan, rakensin myös suomenmarkat.fi sivuston jossa on kattavasti tietoa markka-ajan rahoista.

Happy Anglerin kalastuskauppa

Jigi kalastus

Siirryin kalastuksessa kokonaan jigeihin vieheinä, kirjoitin myös artikkelin miksi sinunkin kannattaa siirtyä jigi kalastukseen ja mitä kaloja voit saada jigeillä lue tästä.

Happy Anglerin kalastuskauppa
Happy Anglerin kalastuskauppa

Ota yhteyttä

Palkkaa freelanceri

Tarvitsetko apua WordPressin, hakukoneoptimoinnin, latausnopeuden optimoinnin tai jonkin muun palveluni kanssa? Ota minuun yhteyttä kätevästi oheisen lomakkeen kautta niin palaan sinulle sähköpostitse yleensä 12-24 tunnin kuluessa.

Onko sinulla jokin Vihdissä oleva kalastuspaikka jonka haluaisit lisätä kartalle? Laita viestiä niin käyn ensin kokeilemassa paikan ja jos paikka vaikuttaa hyvältä lisään sen myös karttaan.