Ota minuun yhteyttä

Tarvitsetko IT-alan freelanceria projektillesi? Onko WordPressin kanssa ongelmia? Ota minuun yhteyttä niin katsotaan kuinka voin auttaa sinua.

Riku Johtela

Riku Johtela

Paperilla olen ajoneuvo-asentaja, näitä hommia en ole tehnyt päivääkään työkseni. IT puolella olen rakentanut kotisivuja HTML/CSS pohjaisena vuodesta 2013 lähtien. 2016 rakensin ensimmäisen WordPress kotisivun ja samana vuonna ensimmäisen WooCommerce verkkokaupan. Hakukoneoptimointia on tullut tehtyä mm. Webhotelli hakusanalla olen saanut sivustoni sijoitettua sijalle 9, AHREFS antaa tälle hakusanalle vaikeustason 89/100. Minulla on ollut webhotelli toimintaan liittyvä yritystoiminta jonka myin 2020, tämän jälkeen olen toiminut freelancerina web puolella. Kokemusta löytyy myös puhelimien ja tablettien korjaamisesta, peli ohjelmoinnista (harrastus) sekä numismatiikasta.

5 + 13 =

Lähdin rakentamaan tätä sivustoa esitelläkseni palveluita joita tarjoan asiakkailleni mutta myös kertoakseni miten saat WordPressistä kaiken irti ja myös hieman samalla varoittelen kumppanuusmarkkinoijista jotka tekevät piilomarkkinointia ja osittain myös valheellisia ”tämä on paras tuote” artikkeleita jotta sinä pysyisit turvassa näiltä kumppanuusmarkkinoijilta!