Paras WordPress teema

Monet kumppanuusmarkkinoijat kirjoittavat näitä artikkeleita ilman totuuspohjaa, useasti sinulle kerrotaan että tämä teema on paras vaikka totuus voikin olla erilainen, Yleensä näitä artikkeleita kirjoitetaan ansaitseminen mielessä eli se teema minkä tarjoaja tarjoaa kaikista parhaimman komission jokaisesta kaupasta minkä artikkelin kirjoittajat tekevät on se paras mahdollinen teema. Divillä on tällä hetkellä teemojen osalta paras kumppanuusmarkkinointi ohjelma 50% komissio jokaisesta kaupasta + 50% komissio jokaisesta kuukausi/vuosi maksullisesta palvelusta asiakassuhteen ajan. Ei ole siis mikään ihme että miksi kaikki kertovat sinulle ”DIVI on markkinoiden parasteema” kun se oli 2-3 vuotta sitten markkinoiden huonoin…

HUOMIO: TÄSSÄ ARTIKKELISSA EI OLE AFFILIATE LINKKEJÄ, EIKÄ TÄMÄ ARTIKKELI SISÄLLÄ PIILOMAINONTAA!

Olen jo pitkään tykännyt LiteSpeedin tuomasta nopeudesta ja tein pienen testin mikä on oikeasti nopea WordPress teema ja mikä. Tässä kuvassa on WordPressin latautuminen Hetznerin pilvipalvelimelta helsingistä aina lontooseen asti, välissä on Cloudflare CDN:n muutoin palvelimena toimii CentOS7 pohjainen palvelin jossa on asennettuna HTTP palvelimeksi OpenLiteSpeed ja Control paneelina toimii CyberPanel.

Kerron sinulle ilman kaupallista yhteistyötä tai raha motiivia mikä on paras WordPress teema

Testissä käytin WordPressin omaa vakio teemaa, Astra teemaa ja Divi teemaa. Mitään latausnopeuteen liittyviä asioita ei ole tehty, jokaisessa testissä oli Cloudflaren CDN ja LS Cache lisäosa ilman määrityksiä käytössä. Astra teeman kohdalla oli myös joitakin lisäosia mitkä tuli templaten kautta. Astra on edelleen kaikista nopein WordPress teema ja mikä parasta sen saa ilmaiseksi.

Tässä kuvassa sivustolla on vain WordPress ei mitään muuta, ei lisäosia eikä muuta:

polarhost nopeustesti pelkkä wordpress sivusto

Seuraavaksi halusin kokeilla Astra nimistä teemaa joka on tutkitusti tällä hetkellä kaikista pienin teema resurssien osalta. Voisin laittaa tähän tietenkin affiliate linkin ja ottaa korvauksen siitä että ohjaan sinut katsomaan tätä teemaa, mutta etköhän sinä jo tiedä mistä teemasta puhun. Useampi muu sivusto nopealla googlauksessa mainostaa Elementor, Divi tai Astra teemaa, divin on noussut inhokista suosikiksi näköjään nykyisin tähän ei tietenkään vaikuta Elegant Themesin uusi Affiliate ohjelma jossa siis mainostaja saa 50% jokaisesta eurosta minkä tuhlaat Divi teemaan tämä komissio on muuten sama Elementorilla, Astra teema maksaa vain 30% komission jota sitä ei enää kukaan halua mainostaa, nyt puhuin ohi suuni ei kukaan mainosta vaan kertoo sinulle parhaimmat WordPress teemat ja sitten hieman piilossa mainostaa samalla..

Astra teemalla tehty nopeustesti, tämä on ilman sisältöä:

polarhost nopeustesti pelkkä astra teema


Astra teeman testaus sisällön kanssa, otin tähän ensimmäisen templaten mitä oli saatavilla: 

polarhost nopeustesti astra teema johon ladattu template


Tässä vielä testi DIVI teeman asennuksen jälkeen ja perässä vielä Templaten kanssa:

polarhost nopeustesti pelkkä divi teema


Tässä vielä nopeustesti DIVI teemalla templaten kanssa:

polarhost nopeustesti divi teema templatella


 

Yhteenveto parhaan WordPress teeman kohdalta

Piilomainontaa on aivan liikaa, laitan tähän alle listauksen missä on Affiohjelmiin suoraan linkit. Nyt kun DIVI teema eli siis Elegant Themes tarjoaa affiliate ohjelmaa eli kumppanuusmarkkinointi ohjelmaa joka menee niin että yksittäinen ostos on 50% komissio ja jokaisen uusinnan kun maksat menee suosittelijalle 50% komissio siitä niin ei yhtään yllätä että tämä teema mikä oli ennen kaikista huonoin on nyt yllättäen paras. Elementor tarjoaa myös 50% komissiota uusista tilauksista mutta ei uusinta maksuista, eli siitä on tullut kannattamaton mainostaa. Astran komissio on vaivaiset 30% joten ennen parhaasta teemasta on nyt tullut vain kolmanneksi paras. Katso ylhäältä nopeustestit ja mieti sitten mikä on oikeasti PARAS WORDPRESS TEEMA!

Miten tunnistat affiliate linkin, pidä hiirtä tuossa päällä jos linkki menisi esimerkiksi minun sivultani ulos näin: https://johtela.fi/go/astra-teema niin se on affiliate linkki mistä saan rahaa. Jos taas linkki menee suoraan esimerkiksi https://wpastra.com/?bsf= osoitteseen on kyseessä affiliate linkki. www.osoite.fi/? paksulla merkitty osio mistä tunnistaa affilinkin ja olkaahan varovaisena näiden kanssa. Kukaan meistä ei halua maksaa jollekin toiselle osuutta laskuista tai uskoa että PARAS MAHDOLLINEN on paras mahdollinen jos sen takana on taloudellinen ajatus mielessä…

Paras WordPress teema on edelleen ASTRA

Astra on kaikista pienin resurssien osalta, astra sopii ilmaiseksi yhteen suoraan WordPressin kanssa ja voit rakentaa sivustosi lohkoeditorilla. Teeman ei tarvitse olla maksullinen, vaikka näin useat blogaajat kertovatkin sinulle, muista he ovat vaikuttajia ja he tekevät tekstin puhtaasti RAHAN vuoksi eikä siis omien kokemuksien vuoksi vaikka niin väittäisivät. Tätä samaa taktiikkaa käytetään niin Webhotellin, WordPress webhotellin kuin myös lisäosien kanssa ja tässä kohtaakin voidaan kysyä sinulta kysymys voiko tuote/palvelu olla oikeasti hyvä jos sen suosittelija saa jatkuvasti rahaa siitä tai tekee sen kirjoituksen rahasta eikä oikeista kokemuksista tai näyttämällä esimerkkejä? Ei voi mitenkään olla totta sellainen artikkeli jossa on affiliate linkkejä tai muita kaupallisia yhteistyökuvioita, ne mainostavat tietenkin parhaana sitä mikä tuo eniten rahaa kuten esimerkiksi tämän DIVI teeman kanssa, heillä ei ole ollut pitkään affi ohjelmaa jolloin DIVI oli yleisesti kaikkien mielestä PASKA nyt kun heillä on erittäin hyvä affi ohjelma se onkin PARAS teema WordPressille…

DIVIä en itse lähde kyllä haukkumaan mutta en sanoisi sitä kuitenkaan parhaimmaksi mahdolliseksi, itse olen Divin käyttäjänä ollut siitä lähtien kun sait kerta maksulla ”Lifetimeaccess” lisenssin kaikkeen heidän sisältöönsä ilman KK/Vuosi maksuja (2016) ja olen monia sivustoja sillä rakentanut tässä yksi oma projekti esimerkiksi: https://suomenmarkat.fi tällä sivulla on divillä rakennettu template ja osalla sivuilla on jopa yli 200 kuvaa, latausnopeudet pysyy kurissa mutta tämä johtuu enemmän palvelimesta kuin itse teemasta kuten myös LS Cache lisäosasta. Ylläolevassa testissä ei ole käytetty mitään optimointeja yhdessäkään testissä, eli sivustot ovat ilman optimointeja testattu GTMetrixin kautta. Polarhost.fi domain on oma henkilökohtainen domainini johon olin aikoinaan suunnitellut rakentavani Webhotelli toimintaan liittyvän yrityksen tämän OpenLiteSpeed + CyberPanel palvelun pohjalle, ideasta en pidemmälle ehtinyt tämän hankkeen kanssa mutta nyt tehdäänkin sinne opas CyberPaneelista ja miten saat oikeasti sen nopean webhotellin rakennettua aivan itse.

Polarhost.fi – Astra + Divi builder

Alan tässä samalla kirjoittamaan blogia tuonne polarhost.fi osoitteeseen, blogissa kerron sinulle miten asennat, käytät ja ylläpidät omaa pilvipalvelintasi Hetznerillä käyttäen CyberPanelia. Otin tällä sivustolla käyttöön kompon jossa teema toimii Astra ja sivuston rakentaja toimii Divi builder.


Tässä latausnopeus testi ennen optimointia: 

WordPress divi rakentaja latausnopeus

Laitoin sivustolle kuvien optimoinnin Resmushit lisäosalla, lisäsin myös WebP express lisäosan jolla saadaan JPG/PNG kuvat muutettua WEBP muotoon. Otin WordPressin oman lazy loadin pois ja latasin sen tilalle A3 Lazy Load lisäosan. LSCachen kautta lisätty välimuistitus, Redis ja Divin kautta otettu optimoinnit käyttöön seuraavassa testissä.


Tässä tulos optimoinnin jälkeen:  

WP teema Astra ja Divi rakentaja

Vaikuttaa ainakin mielenkiintoiselta yhdistelmältä käyttää Astran kevyttä teemaa ja yhdistää siihen Divi rakentaja. 500ms latausnopeus on melko varmasti kärkipäässä testeissä, tuossa pelkästään SSL sertifikaatin latautuminen oli 114ms joten sivusto latautuu varsin nopeasti tällä hetkellä.

Tämä sivusto oli pakko käydä testaamassa vielä Googlen Lighthousella, kirjoitan seuraavassa artikkelissa miten tähän saadaan 100/100 tulos mutta tässä aloitus mistä lähdetään optimoimaan tuota polarhost.fi domainia:

Astra teema ja Divi builder googlen lighthouse testissä